avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta pensie

Buna ziua! Am un fost angajat, pensionat din 1999, care imi cere acum o adeverinta de venituri nete din perioada 1985-1990. In perioada susmentionata, societatea avea alta denumire (a devenit SA in 1992). Am cautat statele de plata, dar sunt trecute total retributii, concedii de odihna, contributia de pensie 2-3%, retineri si total drepturi. Imi puteti spune cum anume sa formulez adeverinta asa incat sa corespunda cerintelor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 10 Decembrie 2011
Dar la ce-i foloseste adeverinta cu venituri nete?

Sa nu fie si o confuzie intre venitul net si salariul net.
Venitul net = total brut - contributii
salariul net = total brut - contributii - impozit

Pentru acea perioada cred ca ar fi asa:
venitul net = total brut - contributia de pensie
salariul net = total brut - contributia de pensii - impozit

mia0121 a scris:

Buna ziua! Am un fost angajat, pensionat din 1999, care imi cere acum o adeverinta de venituri nete din perioada 1985-1990. In perioada susmentionata, societatea avea alta denumire (a devenit SA in 1992). Am cautat statele de plata, dar sunt trecute total retributii, concedii de odihna, contributia de pensie 2-3%, retineri si total drepturi. Imi puteti spune cum anume sa formulez adeverinta asa incat sa corespunda cerintelor?
Multumesc!

In adeverinta ii treceti sumele nete platite ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul punctaj pana in 1991 rududoo rududoo 1. Pana in ce an se calculeaza punctajul pentru pensia suplimentara ? pana in 2001? 2. Conform legii 263 pentru calculul punctajului se foloseste ... (vezi toată discuția)
3% pensie suplimentara nidac57 nidac57 La un salariu tarifar, in 1999, de 1564000, o retributie realizata de 2575356, un total brut de 2575356 si un brut impozabil de 2059000, contributia de 3% ... (vezi toată discuția)
Interzicerea retinerii cotizatiei pentru sindicat pe statul de plata...legal? arhontele arhontele 1.Are dreptul Ministerul sa intervina in raportul juridic dintre un angajat si angajator pentru a interzice retinerea cotizatiei sindicale? 2.Codul Fiscal nu ... (vezi toată discuția)