Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Adrian Constantin 
	    	Consilier juridic

Adrian Constantin 
	    	Consilier juridic	    

Teoria impreviziunii intervine în măsura în care obligaţia contractuală nu mai este susceptibilă de executare întrucât împrejurările în care trebuia executată o fac radical diferită de cea asumată în contract.
Variaţia circumstanţelor şi, prin urmare, noile sarcini ce afectează executarea fac parte din riscul contractual, pe care-l suportă debitorul obligaţiei de executat, în lipsa unei dispoziţii contrare.
ICCJ - Secţia comercială, decizia nr.1122 din 21 februarie 2003
 Adrian Constantin, Consilier juridic
 Adrian Constantin, Consilier juridic 	
			 ContSters233047 
	    	Utilizator

ContSters233047 
	    	Utilizator	    

ContSters233047, utilizator
 ContSters233047, utilizator 	
			 ContSters233047 
	    	Utilizator

ContSters233047 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dany3377	                   

Buna ziua.
As dori sa stiu daca principiul impreviziunii, aparut in urma declararii neconstitutionalitatii legii conversiei creditelor in franci elevetieni, ... (vezi toată discuția)
	                    dany3377	                   

Buna ziua.
As dori sa stiu daca principiul impreviziunii, aparut in urma declararii neconstitutionalitatii legii conversiei creditelor in franci elevetieni, ... (vezi toată discuția)

AlinaDumitrache	                   

Am avut punctul de lucru (magazinul) intr-o locatie , dar a trebuit sa-l inchid ( radiez). Am trimis actul de radiere la sediul RCS ca sa demonstrez ca nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaDumitrache	                   

Am avut punctul de lucru (magazinul) intr-o locatie , dar a trebuit sa-l inchid ( radiez). Am trimis actul de radiere la sediul RCS ca sa demonstrez ca nu mai ... (vezi toată discuția)

luiza2008	                   

Va rog frumos sa ma lamuriti cu o chestiune...la ce se refera mai exact clauza de hardship? Stiu ca este un tip de clauza contractuala utilizata in domeniul ... (vezi toată discuția)
	                    luiza2008	                   

Va rog frumos sa ma lamuriti cu o chestiune...la ce se refera mai exact clauza de hardship? Stiu ca este un tip de clauza contractuala utilizata in domeniul ... (vezi toată discuția)