avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedintiala de executare inainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedintiala de executare inainte de redactarea deciziei?

Este posibil sa se ceara prin ordonanta presedintiala punerea in executare (vremelnica) a unei decizii in conditiile in care aceasta din urma inca nu a fost redactata?

Multumiri anticipate pentru informatii!
Probabil ca este vorba de pensie de intretinere pentru minor, caz in care , da , dupa pronuntare grefierul emite ordonanta de poprire , hotararea fiind definitiva si executorie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara FURDI74 FURDI74 buna....sotia mea este separata de mine de citeva luni.,,,,copilul in virsta de 10 ani este la mine......ea nu este interesata mai deloc de copil,nu il ajuta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)
Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)