lzak7260 a scris:
D-le heniu sunt perfect curat in ceea ce priveste, nu am nici macar cea mai mica amenda de pe planeta asta si da totul a fost asa din senin fara sa-l fi provocat in vreun fel
Dupa cum am spus si mai sus am depus plangere si nu s-a intamplat nimic pentru ca nu am avut certificat IMNL , si nu am putut dovedi ca am fost victima unei agresiuni au primit o mica amenda amandoi
..totul pare super OK cica sunt acuzat pentru lovire, tipul a depus plangerea impotriva mea si a patronului localului respectiv deoarece nu-si mai aminteste cine l-a lovit,in declaratiile date la politie cica a declarat ca nu am fost eu cal care am cauzat lezarea dintilor lui ( sunt dintii din fata 2) oricum am fost cu un avocat si se pare ca o sa fie bn
Să nu mi-o luaţi în nume de rău şi sper să trageţi de-aici învăţăturile de minte şi de rigoare, chiar dacă aţi servit doar un suc în crâşmă şi vă consideraţi un cetăţean model! Cu intratul şi staţionarea în crâşmă este ca şi cum ai căuta-o singur cu lumânarea! Aşa gândeam şi eu, că se va rezolva, că doar persoana rămasă fără dinţi nu o fi vreo somitate care frecventează localurile, fapt care i-a generat ,,amnezia” de după conflict! Bucuraţi-vă dacă veţi scăpa atât de ieftin şi că nu v-a anchetat cineva care nu poate fi dus cu preşul! Mulţumiţi-i îngerului d-voastră păzitor pentru asta! Cred că sunteţi conştient că ar fi putut fi cu mult mai rău pentru d-voastră şi legea este destul de drastică la acest capitol! Dacă persoana vătămată ar fi avut ,,relaţii” sau ar fi ,,ocolit” Procuratura şi Poliţia şi v-ar fi chemat direct în judecată puteţi fi sigur că nu scăpaţi atât de uşor!