avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe bunuri mobile de la Finante
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe bunuri mobile de la Finante

Buna ziua, sunt asociat si administrator impreuna cu o alta persoana intr-o firma SRL, nu mai am practic nici o treaba cu firma de 2 ani de zile (ne-am certat), celalalt asociat si administrator a ramas cu firma, si m-au sunat finantele sa-mi spuna ca sunt datorii la stat mari, care nu au fost achitate de mult timp, si ca vor sa inceapa sa puna sechestru pe bunurile personale ale asociatilor/administratorilor. Pot sa faca treaba aceasta ? Nu ar trebui intai sa puna sechestru pe bunurile firmei ? Mentionez ca nu am putut sa ies din firma din lipsa banilor si din lipsa seriozitatii celuilalt asociat/administrator.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:59, 9 Decembrie 2011
cf art 27 CPF pot atrage raspunderea solidara a administratorilor societatii ptr taxele neachitate la scadenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala in urma datoriilor la stat Scortzishor Scortzishor Buna ziua, sunt asociat si administrator la un SRL, alaturi de inca o persoana cu aceleasi calitati (asociat si administrator). De cativa ani ne-am cerat ... (vezi toată discuția)
Iesire ca asociat si administrator din firma impotriva vointei Scortzishor Scortzishor Buna ziua, mentionez ca sunt asociat si administrator in cadrul unei firme SRL cu 45% parti sociale. Firma este din 2007, alaturi de mine mai exista inca un ... (vezi toată discuția)