Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor din fonduri europene
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor din fonduri europene

Buna seara,
Intamplator mi-a ajuns la urechi o posibila acordare de ajutor din fonduri europene. Am citit si recitit [ link extern ] ?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Masura 112 adyr adyr buna seara! am 8 hectare de pamant si as vrea sa cumpar un utilaj tractor si am inteles ca se poate accesa din fonduri europene? Mentionez ca casa la tara cu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene-masura 112 mobilatrend mobilatrend Buna seara, Este posibil sa cumperi cu fonduri europene terenuri agricole-prin masura 112-si apoi sa cesionezi aceste terenuri unei alte firme a pentru a le ... (vezi toată discuția)