avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Despre fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Despre fonduri europene

Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de vita de vie in vrancea si as mai avea posibilitatea de a mai gasi inca 4-5 ha . Dar sunt nedumerit daca se mai acorde fonduri europene in 2013 pentru masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” si daca in paralel cu aceasta masura pot beneficia de Măsura 141 - Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă . . pt ca as vrea sa imi pot achizitiona prin masura 112 un tractor viticol si cateva utlaje precum freza, rotosapa, etc. Si c ajutorul celor 1500euro primiti prim masura 141 sa pot avea un ajutor de inceput . Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai multe despre aceste fonduri , de documentat sunt cat de cat de pe internet si de curand am achizitionat si un ghid. Va multumesc si astept sfaturi in legatura cu acest subiect .
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:43, 24 Ianuarie 2013
Daca cititi ghidurile solicitantilor acestor masuri puteti vedea ca nu puteti accesa 112 cu 141.Ceea ce puteti face este sa accesati 141 coroborat cu 121 sau 112 cu 121.Cititi pe site APDRP despre ce si cum puteti face:
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Verificati mai intai in care din masuri va incadrati din lista de calcul UDE.
masura 141=2-8 UDE si masura 112= 6-40 UDE
[ link extern ]
Exista 3 categorii de vie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Teren necesar pt accesare fonduri europene (cultura de lavanda) gabriela_cr gabriela_cr Buna ziua. Am tot citit despre accesare fondurilor europene, despre masura 112 si 121, dar tot nu sunt lamurita. Care este suprafta minima de teren pe care se ... (vezi toată discuția)