Alex Chiciu 
	    	Avocat

Alex Chiciu 
	    	Avocat	    

Alex Chiciu, Avocat
 Alex Chiciu, Avocat 	
			 ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

ContSters232211 
	    	Utilizator

ContSters232211 
	    	Utilizator	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Art 283 Codul Muncii modificat 2011, termenul este de 30 zile.
Instanta competenta este Tribunalul in circumscriptia caruia contestatorul (fostul salariat) isi are domiciliul (Cod Procedura Civila art. 2) Deci nu Judecatoria si nu de la sediul angajatorului.
 Alex Chiciu 
	    	Avocat

Alex Chiciu 
	    	Avocat	    

alexchiciu a scris:
Art 283 Codul Muncii modificat 2011, termenul este de 30 zile.
Instanta competenta este Tribunalul in circumscriptia caruia contestatorul (fostul salariat) isi are domiciliul (Cod Procedura Civila art. 2) Deci nu Judecatoria si nu de la sediul angajatorului.
Codul muncii are 281 articole.
Art. 281
(1) Prezentul cod intra in vigoare la data de 1 martie 2003.
 machis	                   

În art. 211 litera \"b\" din Lg.62/2011 se prevede faptul că măsurile unilaterale vizând executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractului ... (vezi toată discuția)
	                    machis	                   

În art. 211 litera \"b\" din Lg.62/2011 se prevede faptul că măsurile unilaterale vizând executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractului ... (vezi toată discuția)

PopaPopas1	                   

In data de 21 dec 2011 trebuiau sa se incheie formalitatile de desfacere a contractului de munca, respectiv sa mi se plateasca ultimele drepturi banesti ce mi ... (vezi toată discuția)
	                    PopaPopas1	                   

In data de 21 dec 2011 trebuiau sa se incheie formalitatile de desfacere a contractului de munca, respectiv sa mi se plateasca ultimele drepturi banesti ce mi ... (vezi toată discuția)

dreptaciul	                   

In decizia de concediere mi s-a trecut ca termen de contestare 45 de zile conform legii 62/2011, dar conform codului muncii termenul de contestare este de 30 ... (vezi toată discuția)
	                    dreptaciul	                   

In decizia de concediere mi s-a trecut ca termen de contestare 45 de zile conform legii 62/2011, dar conform codului muncii termenul de contestare este de 30 ... (vezi toată discuția)