Buna ziua,
am si eu o intrebare :
cum se poate prelungi termenul pentru semnarea contractului de achizitie publica?
Adica:
participantul la licititatie publica a fost declarat castigator si a primit o invitatie pentru semnarea contractului cu autoritatea contractanta.
Termenul indicat de autoritate respecta termenul minim conform art. 205 OUG 34/2006, insa noi nu ne putem prenzenta la data respectiva pentru semnare.
Cum se poate stabili un alt termen si pana cand ? ( am inteles ca termenul maxim este data expirarii ofertei)
multumesc
Le puteti face o adresa, ca raspuns la invitatia de semnare a contractului, in care sa specificati faptul ca din motive obiective nu va puteti prezenta la data propusa de ei si chiar le puteti propune dumneavoastra o alta data. In felul acesta, le confirmati faptul ca intentia dumneavoastra este aceea de a semna contractul si nu va vor putea "acuza" de refuz de semnare a contractului. Pana la urma, asupra acestui aspect partile se pot intelege.
multumesc mult pentru raspus
asa ma gandeam sa fac si eu , dar aveam nevoie de o confirmare.
multumesc inca o data
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Semnare contract
mihnea2
Buna ziua.
Am castigat o licitatie, am semnat (noi) contractul, si de o luna sta la ei - trebuia semnat de cinci persoane.
La fiecare 2-3 zile ni se zice ca ... (vezi toată discuția)