avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice -termen pentru semnarea contractului
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice -termen pentru semnarea contractului

Buna ziua,
am si eu o intrebare :
cum se poate prelungi termenul pentru semnarea contractului de achizitie publica?
Adica:
participantul la licititatie publica a fost declarat castigator si a primit o invitatie pentru semnarea contractului cu autoritatea contractanta.
Termenul indicat de autoritate respecta termenul minim conform art. 205 OUG 34/2006, insa noi nu ne putem prenzenta la data respectiva pentru semnare.
Cum se poate stabili un alt termen si pana cand ? ( am inteles ca termenul maxim este data expirarii ofertei)
multumesc
Cel mai recent răspuns: monicastafie , utilizator 09:16, 13 Decembrie 2011
30 de zile.
multumesc
dar de ce 30 zile ( care articol)
si exista anumite situatii in care se poate prelungi? si cum?
Le puteti face o adresa, ca raspuns la invitatia de semnare a contractului, in care sa specificati faptul ca din motive obiective nu va puteti prezenta la data propusa de ei si chiar le puteti propune dumneavoastra o alta data. In felul acesta, le confirmati faptul ca intentia dumneavoastra este aceea de a semna contractul si nu va vor putea "acuza" de refuz de semnare a contractului. Pana la urma, asupra acestui aspect partile se pot intelege.
multumesc mult pentru raspus
asa ma gandeam sa fac si eu , dar aveam nevoie de o confirmare.
multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare contract mihnea2 mihnea2 Buna ziua. Am castigat o licitatie, am semnat (noi) contractul, si de o luna sta la ei - trebuia semnat de cinci persoane. La fiecare 2-3 zile ni se zice ca ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate oferta cateldestept cateldestept In cazul unei licitatii mi se cere prelungirea valabilitatii ofertei si garantiei de participare (peste cele 90 zile). 1.Sunt obligata la aceasta? 2.Pot sa ... (vezi toată discuția)
Plangere admisa cu privire la anularea deciziei cnsc IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi raspundeti care ar fi calea de urmat in urmatoarea situatie: Un ofertant a depus contestatie in cadrul unei proceduri de achizitie., iar CNSC a ... (vezi toată discuția)