un nepot a avut un accident in romania cu microbuz de 16 persoane inmatriculat in spania cu toate actele in regula licente , asigurari calatori si bagaje toate in regula s--a soldat cu decesul unui pasager si ranirea a 5 pasageri spitalizati cu cate 60 zile medico legale si unul cu 90 zile , este la prima abatere si-a recunoscut vinovatia si categoric ca nu a vrut sa se intample asa ceva si regreta enorm , de impacare nu se poate pune problema fiind sarac si el era intretinatorul familiei si nu are bani nici pt impacare cu o victima deoarece va dati seama ca cere peste 10mii euro pt o victima???.Pentru daune morale si materiale cerute de victime si fam decedatului intra asigurarile am inteles [ ASIGURARILE SUNT DIN SPANIA CU PLAFON MAX DE 4 MILIOANE EURO ] dar problema la care va rog sa- mi raspundeti asigurarile platesc si cheltuielile de spitalizarea victimilor si toate cheltuielile pt decedat adica autopsie ,transport, imormantare etc? si cheltuielile de judecata? ce sanse are in fata instantei ma refer la suspendare conditionata sau privare ? avocatul fiind bun in materie penala. VA MULTUMESC !
Si parerea mea este aceeasi, nu cred ca va fi retinut daca nu a fost pana acum si are sanse la o pedeapsa cu suspendare dat fiind faptul ca a recunoscut, a colaborat cu organele de cercetare, isi da interesul in ceea ce priveste toate victimele, daca are si un loc de munca si este bine vazut in societate, mai sunt si alte motive care pot fi invocate in aparare.
Depinde si in ce conditii s-a produs accidentul, aveti cunostinta daca consumase bauturi alcoolice sau droguri?
Accident - ce patesc?
noik
am avut un groaznic accident am lovit o basculanta cu partea fata dreapta amicrobuzului meu in partea stanga spate a basculantei de unde a rezultat decesul ... (vezi toată discuția)