Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
rcadeal a scris:
Ce parere aveti despre Astra Asigurari? Este normal sa mergi sa-ti faci o asigurare la masina si sa te oblige sa faci adeziuni la sistemul de sanatate? Exact asta se intampla, faci o asigurare pentru masina si primesti”cadou” o asigurare de sanatate care se transforma cu acordul tau dat prin semnatura intr-o adeziune la o casa de sanatate. Toate conditiile sunt trecute in contractul de asigurare dar cum lumea de obicei nu citeste contractele, las' ca merge! Dati inainte fratilor, luati semnaturi de la oameni pe contracte pe care apoi sa le transformati in adeziuni!
Nu va poate nimeni obliga sa acceptati acea asigurare.Riscurile acoperite sunt limitate,foarte limitate.:)
Oricum,polita de sanatate nu este inclusa in asigurare de raspundere civila.Asa ca,nu doriti asigurarea de sanatate,nu semnati.
Pentru inceput,doresc sa mentionez faptul ca nu reprezint nicio societate,broker ,bla.bla de asigurari! Am participat la pilonul 2 de pensii,unde am facut o suma modica,singurii bani pe care i-am dat atunci au fost pentru codul AMF.Imi doresc sa particip si la reforma in sanatate,bineinteles ca m-am pus pe studiat,dar SOC, observ ca unii dintre noi avem darul de a intra nesiliti de nimeni in teapa,in prostie si alte bube! Firme gen SA--E,BA---N,AL-A cica organizeaza cursuri de pregatire unde dai intre 65 si 100 ron;acum n-ar fi mare pierdere,dar problema e ca-ti "tragi" in mocirla neamul,prietenii,etc participand la acest sistem piramidal(100.000 colaboratori x 65 ron=).Intrebare intrebatoare:cum de toti cei in cauza("colaboratorii") nu s-au sesizat in momentul in care li s-au cerut chitanta in original si COPIA DUPA BULETIN?Ei nu sunt constienti de faptul ca propriile lor semnaturi si copii buletine vor reprezenta baza de date pe care si-o vor forma "capii" respectivelor firme(ei sunt deja asistenti brokeri)? Sa deschidem ochii inainte de....