avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare

care este procedura prin care imi pot inmatricula un autoturism sh provenit dintr-un stat comunitar fara sa achit taxa de inamtriculare.
Cel mai recent răspuns: Ciprian_st , utilizator 13:53, 14 Decembrie 2011
desi decizia 24/2011 pronuntata in dosarul 9/2011 de catre inalta curte de casatie si casatie arata ca nu este nevoie de procedura prealabila, ultima fraza din aceasta decizie precizeaza ca decizia are caracter indrumator. eu sugerez sa faceti o cerere institutiei prefecturii - serviciului de permise si inmatriculari prin care solicitati inmatricularea definitiva a masinii fara sa fiti obligat la plata taxei de prima inmatriculare. depuneti actele in original sau copie certificata si asteptati raspunsul. daca nici asa nu merge, adresati-va instantei de judecata. pe net gasiti o sumedenie de spete care sunt favorible pt solutionarea acestei probleme. bafta!
da..multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu serviciul inmatriculari auto si eliberare permise George1990 George1990 Buna ziua, [b]In noiembrie 2010[/b] am cumparat un autoturism din Anglia de la un cetatean roman cu domiciliu in Anglia, am ajuns in romania dupa care ... (vezi toată discuția)
Taxa auto alex3x alex3x În 14 noiembrie 2011 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o decizie aşteptată cu mare interes în mediul juridic, decizie care putea avea ... (vezi toată discuția)
Actiunile avand ca obiect restituirea taxei auto/inmatricularea vehiculelor fara plata taxei sunt admisibile Roland Mindrila Roland Mindrila In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 1 din 3 ianuarie 2012, a fost publicata Decizia ICCJ nr. 24 din 14 noiembrie 2011 (Decizia 24/2011) privind ... (vezi toată discuția)