avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice lcitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

lcitatie electronica

buna ziua,
am si eu o intrebare.
Care este articolul ( si din ce lege referitoare la licitatie publica ) care spune clar ca in cazul licitatiei publice deschise -etapa finala licitatie electronica ca trebuie sa fii inregistrat in SEAP in momentul trimiterii invitatiilor.
Cel mai recent răspuns: monicastafie , utilizator 14:02, 15 Decembrie 2011

ORDONANTA DE URGENTA nr. 34 din 19 aprilie 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii- republicata
" SECTIUNEA 2: Licitatia deschisa
Art. 73
(1)Procedura de licitatie deschisa se desfasoara, de regula, într-o singura etapa.
(2)Autoritatea contractanta are dreptul de a decide organizarea unei etape suplimentare de licitatie electronica, caz în care are obligatia de a anunta aceasta decizie în anuntul de participare si în documentatia de atribuire."
multumesc pentru raspuns,
insa articolul respectiv se refera doar la dreptul autoritatii contractante de a organiza ca etapa finala in cadrul unei licitatii publice -licitatia electronica.
Problema mea este - termenul pana la care trebuie sa fii inregsitrat in SEAP in aceasta situatie.
Deoarece dupa prima etapa- de evalaure a ofertelor se poate foarte usor sa mu te califici ( in calitate de ofertant) deci nu este obligatoriu in acel moment sa fii inregistrat in sitem., chiar daca ai luat la cunostinta de faptul organizarii unei etape finale - prin licitaite electronica prin citirea anuntului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Sectiunea iv din fisa de date a achizitiei rambela rambela Cine a facut cerere de oferta cu ultima faza de licitatie electronica poate sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna ce a scris la Sectiunea IV.2.2 din fisa de ... (vezi toată discuția)