avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice lcitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

lcitatie electronica

buna ziua,
am si eu o intrebare.
Care este articolul ( si din ce lege referitoare la licitatie publica ) care spune clar ca in cazul licitatiei publice deschise -etapa finala licitatie electronica ca trebuie sa fii inregistrat in SEAP in momentul trimiterii invitatiilor.
Cel mai recent răspuns: monicastafie , utilizator 14:02, 15 Decembrie 2011

ORDONANTA DE URGENTA nr. 34 din 19 aprilie 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii- republicata
" SECTIUNEA 2: Licitatia deschisa
Art. 73
(1)Procedura de licitatie deschisa se desfasoara, de regula, într-o singura etapa.
(2)Autoritatea contractanta are dreptul de a decide organizarea unei etape suplimentare de licitatie electronica, caz în care are obligatia de a anunta aceasta decizie în anuntul de participare si în documentatia de atribuire."
multumesc pentru raspuns,
insa articolul respectiv se refera doar la dreptul autoritatii contractante de a organiza ca etapa finala in cadrul unei licitatii publice -licitatia electronica.
Problema mea este - termenul pana la care trebuie sa fii inregsitrat in SEAP in aceasta situatie.
Deoarece dupa prima etapa- de evalaure a ofertelor se poate foarte usor sa mu te califici ( in calitate de ofertant) deci nu este obligatoriu in acel moment sa fii inregistrat in sitem., chiar daca ai luat la cunostinta de faptul organizarii unei etape finale - prin licitaite electronica prin citirea anuntului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Daca un pfa are activitati de interpretare artistica spectacole ... Csilla86 Csilla86 Daca un PFA are Activitati de interpretare artistica spectacole este obligatoriu achizitia prin SEAP in cazul organizarii unui eveniment cultural? (vezi toată discuția)