avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna ziua.de10 luni lucrez in Italia la program fix.conform contractului de munca,din spusele angajatorului exista,dar eu nu l-am vazut sau semnat,lucrez 24h/saptamana,5h libere sambata.vreau sa stiu daca si cum pot beneficia de somaj in caz de lichidare si daca am dreptul la al13-lea salariu.mentionez ca locuiesc impreuna cu batrana pe care o am in ingrijire,deci 21h din 24 sunt la locul de munca.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 15 Decembrie 2011
Informaţii privind obţinerea indemnizaţiei de şomaj în Italia
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , locuiesc în austria și sunt pensionară limita ... jasminne jasminne Bună ziua , locuiesc în Austria și sunt pensionară limita de vârstă din România , acum lucrez și la data de 1 nov 2024 aș împlini vârsta de ... (vezi toată discuția)
Conditii beneficiere de somaj in italia lidia27 lidia27 Buna ziua, lucrez ca badanta in Italia si as dori sa stiu in ce conditii pot beneficia de somaj in cazul in care familia batranei pe care o ingrijesc momentan ... (vezi toată discuția)
Bătrân internat în spital. am o cunoștință care lucrează ... georalu1979 georalu1979 Bătrân internat în spital. Am o cunoștință care Lucrează în italia, respectivul Bătrân este internat de două săptămâni aproape 3 în ... (vezi toată discuția)