avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs procuror

Recursul procurorului impotriva incheierii instantei prin care se respinge luarea masurii arestarii preventive este suspensiv de executare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:47, 15 Decembrie 2011
Din moment ce s-a respins propunerea de arestare preventiva persoana nu poate fi arestata.
Dupa expirarea duratei retinerii de 24 de ore persoana este pusa in stare de libertate.
Daca se va admite recursul parchetului persoana va fi arestata, iar daca va fi respins recursul parchetului persoana invinuita sau inculpata se va judeca foarte probabil in stare de libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentinerea arestarii inculpatului Ilincav Ilincav Potrivit art. 300 alin. 1 si 2 C.p, in situatia in care inculpatul este trimis in judecata in stare de arest, instanta verifica legalitatea acestei masuri [b] ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)
Tainuirea unui bun provenit dintr-o infractiune cristynn cristynn Buna ziua, As dori sa stiu daca Tribunalul Bucuresti in acest dosar a admis de 2 ori cererile de liberare conditionata si inlocuirea masurii preventive,dupa o ... (vezi toată discuția)