avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stare decl 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stare decl 112

Am trimis o decl 112 on line si,cand sa iau indexul de incarcare,s-a dezactivat internetul.Acum nu am acest index de incarcare ca sa verific daca decl este valida ,si nu stiu ce sa fac,cum sa verific.Imi Spune ca a mai fost depusa o declaratie initiala pentru aceeasi perioada,dar eu,neavand index de incarcare,nu pot sa tiparesc recipisa din care sa reiasa ca decla este valida.Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ama77 , utilizator 13:28, 16 Decembrie 2011
Incercati sa intrati pe dosarul fiscal si luati de acolo nr. de inregistrare.
da, aceiaisi situatie am avut si eu, am sunat la Administratie si mi-a confirmat depunerea.
Multumesc pt sugestie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Despre decl.112 ndan57 ndan57 Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?. la ce adresa putem verifica daca decl. a ... (vezi toată discuția)
Bilant 12.2011 on-line denisa2011 denisa2011 buna ziua daca am depus on-line un bilant mai trebuie sa-l duc in format electronic si hartie la Finante??? Va multumesc (vezi toată discuția)