avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Post aflat in litigiu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Post aflat in litigiu

Postul pe care il ocup in urma suspendarii deciziei de concediere, se desfiinteaza ca urmare a unei noi reorganizari si se infiinteaza alte posturi. Angajatorul poate sa emita o noua decizie de concediere? Sau va trebui sa tina cont de litigiul existent si sa ma numeasca pe unul din posturile vacante?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 17 Decembrie 2011
Ma refeream la concurs in cazul ca exista mai multe persoane pentru acelasi post. Va trebui sa particip la concurs/examen? Sau existenta litigiului il determina pe angajator sa ma numeasca automat pe noul post vacant?
Existenta litigiului nu-l obliga pe angajator sa va numeasca automat pe un nou post vacant ... acest lucru se putea face inca din perioada de preaviz ... legea este clara in aceasta privinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere functionar public ana18 ana18 mi-am terminat concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 2 ani pe 18 iulie2010 m-am intors la munca exact in febra concedierilor. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Reorganizare institutie publica conform oug nr. 63/2010 alexandru andra alexandru andra Trebuie sa umblam la organigrama/stat de functii, cf. oug 63/2010 si dorim ca unele birouri sa devina compartimente cu maxim 2 FP. In ce legislatie prevede ... (vezi toată discuția)