avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce se intampla in acest caz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce se intampla in acest caz?

am facut contestatie la o decizie de concediere.
Instanta a admis nulitatea absoluta a deciziei, dar a respins cererea cu privire la obligarea intimatei sa ia act de demisia mea.
In ce relatii mai sunt eu in acest caz cu fostul angajator si cum mi se va incheia carnetul de munca?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 14 Septembrie 2004
din ce spuneti voi eu inteleg ca sunt sau nu sunt angajat.
Acest litigiu dureaza de la inceputul anului. Ori judecatorul in sentinta spune ceva de genul ca demisia nu se aproba ci se ia la cunostinta. Dar nu precizeaza daca eu trebuie sa ma intorc la munca sau nu , e lasata undeva in aer.
Nu s-a cerut si nici nu se aminteste nimic de nici o reintegrare in munca.
Judecatorul a respins cererea privind obligarea fostului angajator de a lua act de demisie, ori tot acesta motiveaza ca nu se aproba, deci nu-l poate obliga.
Oricum moticvarea mie mi se pare teoretica. Nu spune clar ce trebuie sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul individual de munca si demisia aryadna aryadna In urma cu doua luni am lucrat ca angajata a firmei X care isi are sediul in Bucuresti ,dar are in acelasi timp cateva sectii raspandite in provincie .In ... (vezi toată discuția)
Sentinta in actiune s-a cerut nulitatea deciziei de concediere si obligarea intimatei sa ia act de demisia fostului angajat si sa-i faca modificarile in carnetul de ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului de munca jianumarian jianumarian Buna seara, Spuneti-mi va rog: la terminarea preavizului, angajatorul este obligat sa elibereze decizia de incetare a contractului de munca? Sau ma poate ... (vezi toată discuția)