avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe redeventa miniera
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

redeventa miniera

cu ce curs valutar se calculeaza redeventa miniera in anul 2011?
Cel mai recent răspuns: ddddpppp , utilizator 11:16, 18 Decembrie 2011
Redeventa miniera se achita la cursul de schimb oficial lei/euro stabilit în prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
Conform datelor publicate de Banca Centrala Europena, cursul de schimb valutar in 3 octombrie a fost de 4,3001 lei/euro, ceea ce inseamna ca aceasta valoare va fi utilizata pentru calculul accizelor datorate bugetului de stat, incepand cu 1 ianuarie 2012.


multumesc mult ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursul de schimb pentru calculul accizelor in 2013  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Cursul de schimb aplicabil in anul 2013 pentru calculul valorii in lei a accizelor si a impozitului la titeiul din productia interna este de [b]4,5223 RON / 1 ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea autovehiculului fara plata taxei auto decunicoletaaurelia decunicoletaaurelia Buna ziua, Am si eu o intrebare si multumesc anticipat pentru raspunsuri: In luna ian. 2013 am achizitionat un autovehicul volkswagen jetta 1,9, an fabricatie ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mistioo mistioo Am un renault trafic 1,9 din 2003 adus din spania si ma intereseaza taxa ,va rog foarte mult sa-mi spuneti daca s-a aprobat vreo noua prevedere legala (care ... (vezi toată discuția)