BEN46 
	    	Utilizator

BEN46 
	    	Utilizator	    

ContSters136493 
	    	Utilizator

ContSters136493 
	    	Utilizator	    

buna ziua,
va rog sa ma lamuriti si pe mine cu acest sistem de coplata.
- cand intra in vigoare - eu sunt insarcinata si voi naste in iunie 2012, la inceputul anului 2012 va trebui sa contribui pentru perioada cand voi fi spitalizata pentru nastere?
- cat va trebui sa cotizez?
multumesc
~ final discuție ~
 iustinian13	                   

buna ziua, 
va rog sa ma lamuriti si pe mine cu acest sistem de coplata: a intrat in vigoare, eu sunt insarcinata si daca ma internez trebuie sa mai platesc ... (vezi toată discuția)
	                    iustinian13	                   

buna ziua, 
va rog sa ma lamuriti si pe mine cu acest sistem de coplata: a intrat in vigoare, eu sunt insarcinata si daca ma internez trebuie sa mai platesc ... (vezi toată discuția)

unguru	                   

buna ziua in data de 21.01.2013 am suferit un accident rutier ,nu a fost din vina mea eu sunt asigurat medical ,cei de la spital au venit cu un formular si am ... (vezi toată discuția)
	                    unguru	                   

buna ziua in data de 21.01.2013 am suferit un accident rutier ,nu a fost din vina mea eu sunt asigurat medical ,cei de la spital au venit cu un formular si am ... (vezi toată discuția)

riana22	                   

Un somer poate beneficia de asistenta medicala de la stat sau trebuie sa mearga numai la privat contra cost?? (vezi toată discuția)
	                    riana22	                   

Un somer poate beneficia de asistenta medicala de la stat sau trebuie sa mearga numai la privat contra cost?? (vezi toată discuția)