avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modalitate de restrictionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modalitate de restrictionare

In cazul in care un director agreseaza fizic si verbal angajatii care este modalitatea legala de aparare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 19 Decembrie 2011
O plangere penala impotriva acestuia sau o sesizare catre forurile superioare in vederea angajari raspunderii disciplinare a acelui director.
Dar in cazul in care nu putem dovedi agresiunea?
Agresiunea se poate dovedi cu martori ... in caz contrar, va fi cuvantul dvs impotriva cuvantului acestuia ceea ce va fi foarte greu de solutionat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovita, injurata, amenintata angelrain angelrain buna.am sa scriu scurt ca am vazut ca asa se practica pe aici.am fost lovita injurata si amenintata de catre un individ pe care il cunosc in fata usii lui pe ... (vezi toată discuția)
Siguranta la locul de munca ionicamirleneanu ionicamirleneanu Buna seara. Am o problema la locul de munca si va rog sa ma ajutati oferindu-mi o solutie caci nu stiu unde ma pot adresa. Un coleg de serviciu ma agreseaza ... (vezi toată discuția)
Constituire comisie de disciplina. caz delicat Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru rezolvarea urmatoarei spete: In cadrul sedintei de dimineata, cand managerul i-a solicitat ... (vezi toată discuția)