avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu odihna - decl 112 ... ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu odihna - decl 112 ... ?

Buna ziua.

Am un angajat care a fost in concediu de odihna 11 zile din luna noiembrie. Cand completez declaratia 112 modific doar la nr de ore lucrate pe luna si la numarul de zile... si trec cat a lucrat efectiv in luna?...nr de zile cat a stat in CO trebuie sa imi apare pe undeva in decl 112? Mi se mai modifica si altceva in declaratia 112? Valorile ar treb sa ramana la fel ca lunile anterioare cand nu a avut concediu?... in statul de plata imi apar sumele putin diferit si nu prea inteleg ? Cum se calculeaza indemnizatia pt CO :-)

Multumesc anticipat! :-)
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 17:57, 19 Decembrie 2011
In D112 nu se evidentiaza zilele de CO, dar nici nu se scad din numarul de zile lucrate.
Angajatul dvs. are in noiembrie 22 zile lucrate (11 efectiv lucrate si 11 CO platit).
Indemnizatia de CO se calculeaza cu media veniturilor realizate in cele 3 luni anterioare raportate la numarul de zile efectiv lucrate in cele 3 luni, proportional cu numarul de zile de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna anyme anyme Buna seara, Am un angajat care a demisionat in 10 decembrie. 1.Cum ii calculez suma aferenta concediului de odihna neefectuat? 2.Unde o trec in declaratia ... (vezi toată discuția)
Probleme calcul - concediu de odihna cristiannegru cristiannegru - salariat - institutie bugetara, personal contractual - ati precizat ca: \\"In plus, indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat salariul de baza, ... (vezi toată discuția)
Regasirea zilelor de co in d112 flori9 flori9 Buna ziua, in cadrul declaratiei unice 112, cum figureaza zilele de concediu de odihna? Daca o luna are 22 de zile lucratoare, din care eu am avut 5 zile ... (vezi toată discuția)