avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Comasarea alegerilor 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Comasarea alegerilor 2012

Anul viitor se pare ca vom merge la vot o singura data acest lucru pentru cine va fi benefic ?
Pentru buget inseamna economie iar pentru partide inseamna afacere , faci turism electoral o singura data si ai avantaje pe linie .
Vom avea o gramada de buletine de vot ; pt. primnari , consiliile locale si judetene , deputati si senatori , ce se intampla daca alegi sa votezi numai o lista ca de semnat semnezi o singura data pt. toate buletinele de vot .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:56, 28 Ianuarie 2012
eu zic ca e un lucru bun pentru noi toti... acum, sa nu fim in situatia de a nu vedea padurea din cauza copacilor...ce conteaza ca vor fi multe buletine?
:hm: Ce inseamana ”noi toti”? :D De ce ma introduceti in "turma" dle Petre? Mie, ca exemplu, nu-mi convine. O multime s-ar putea incurca in ”buletine” si vor iesi "castigatoare" alte personaje din filmele de groaza!
In plus, nu-mi convine deloc sa fie aprobata o asemenea lege prin ”asumarea raspunderii guvernului”!

Chiar nu pricepe nimeni ca acest guvern este iresponsabil?
In ce lume traiti? Cum intelegeti democratia? Ce intelegeti prin democratie? Chiar ii pasa cuiva de democratie? :rtfm:
~ Conținut șters la cerere ~
Eu sunt de acord doar ca o exceptie datorata crizei (morale, juridice, economice, sociale, politice, de credibilitate...) si a lipsei strategiei actualei puteri, sa-i eliberam cat mai repede de raspundere si sa organizam alegeri locale, generale, prezidentiale, totale cel mai tarziu in martie 2012.
Apoi noul parlament sa incerce a face ordine in legislatie, noul executiv sa redreseze situatia economica, sociala..., sprijiniti de noul presedinte mai ales in promovarea relatiilor externe.
Ce se va intampla cu persoanele de peste 70 anl se vor incurca in buletine de vot sau vor spune " d-le eu votez numai primaru ca mai sus nu ma intereseaza "
:-/

Alte discuții în legătură

Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)
Cum vor vota romanii aflati in strainatate? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se pare ca nu vor putea vota. Este de-a dreptul incredibil asa ceva. Practic se incalca un drept fundamental de statul roman prin organele sale. Practic ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)