avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... facilitati IMM-uri
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

facilitati IMM-uri

Cine poate sa-mi spuna ce facilitati au IMM-urile? Ma refer la reduceri de impozit/profit, TVA. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 13 Septembrie 2004
nu mai sunt aproape nici un fel de facilitati pentru IMM.Citeste in Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaj pt. imm-uri? xdx493 xdx493 As dori sa stiu care este avantajul IMM-ului fata de SRL, mi-a explicat cineva foarte vag si fara amanunte. De asemenea, cum as putea inregistra un IMM ... (vezi toată discuția)
Deducere tva leasing masina Iulian81 Iulian81 Buna ziua! In domeniul fiscal nu prea ma pricep dar as vrea sa stiu si eu daca PFA-urile platesc TVA pentru leasing-ul unei masini. Stiam ca pentru firme este ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit niko 94 niko 94 Dorim sa cumparam un utilaj, si am citit despre scutirea impozitului pe profitul reinvestiti, dar nu am inteles legat de rezerva care se constituie din ... (vezi toată discuția)