avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adeverinte eliberate de asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adeverinte eliberate de asociatia de proprietari

De ce refuza presedintele asociatiei sa elibereze o adeverinta pentru firma de calcul a caldurii [EDIT] in care mentioaneza ca pe coloana noastra (de la parter pana la ultimul etaj ) toate apartamentele au centrale proprii, tevile sunt reci, neavand consumatori? Cei de la firma [EDIT] solicita astfel de adeverinta de la asociatia de proprietari pentru calcularea corecta a cotei comune de caldura. Are dreptul sa nu-mi elibereze aceasta adeverinta?
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:17, 22 Decembrie 2011
Pana la urma situatia este neclara, asociatia zice ca firma [EDIT] a facut inventarierea, la noi acasa nu a fost nimeni. Ce este de facut? Costurile caldurii comune sunt extrem de mari. De unde sa incepem?

Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
elga50, moderator
Cereti socoteala firmei ca nu a facut inventarierea asa cum trebuia. N-am auzit asa ceva...sa dea asociatia adeverinta ca ce? Ce trebuia sa afle ei facand inventarierea si sa consemneze in raportul de inventar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ord.343/2010 CRYSSYS CRYSSYS Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu acest subiect. Am centrala termica din anul 2005. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la etajul 8, ... (vezi toată discuția)
Repartizarea energiei termice 2010-2011 ? BEN46 BEN46 Cum se repartizeaza energia termica avind in vedere urmatoarele : 1. repartitoare de caldura in camere pe calorifere 2. baie , 2 coloane de ... (vezi toată discuția)
Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)