Un angajat a fost dat afara, dupa care a fost reintegrat pe baza unei hotarari judecatoresti. Dupa reintegrare el a intrat in concediu de crestere si ingrijire copil, situatie in care contractul a fost suspendat. Intre timp a venit o alta hotarare judecatoreasca, de data asta definitiva, hotarare care da dreptate firmei angajatoare. Cum i se poate inceta contractul de data asta, avand in vedere ca el are contractul suspendat. Care este articolul si care este procedura?
Dar reintegrarea a fost anulata prin pierderea litigiului ... asa inteleg eu , prin faptul existentei unei hotarari in favoarea angajatului .. prin urmare, anulandu-se hotararea primei instante inseamna ca decizia de concediere este legala ...
Maestre, nedumerirea mea era alta, va rog luminati-ma: Tinand cont ca reincadrarea in urma sentintei instantei de fond a fost legala, ce se va intampla cu toate actele si faptele subsecvente acestei reincadrari, respectiv salariile primite retroactiv si intrarea in CIC?
1. Decizia de reintegrare va fi anulata ... ca urmare a deciziei din recurs ...
2. Angajatorul are la dispozitie intoarcerea executarii silite pentru salariile acordate retroactiv ...
3. Intrarea in CCC nu cred ca este afectata.... cred ca este posibil sa se refaca toate actele pentru intrarea in CCC ... depinde si de temeiul incetarii c.i.m.