avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... declaratia 390
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

declaratia 390

Se depuna declaratia 390 in luna in care nu exista operatiuni (achizitii intracomunitare) ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:14, 26 Decembrie 2011
In cazul in care in perioada de raportare nu au fost realizate operatiuni de natura celor care fac obiectul obligatiei de declarare (livrari sau achizitii intracomunitare de bunuri sau prestari de servicii intracomunitare), atunci nu exista obligatia de a depune declaratia 390.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii tva codew codew Buna ziua, Sunt in curs de inregistrare pentru TVA. Am depus declaratia 070: trecere la TVA prin optiune. Am un contract cu o firma din UE. Prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare-declaratia 390-decont tva roxanag roxanag Buna seara, Am prestari de servicii intracomunitare(servicii traducere ,servicii de turism),pe care evident le -am declarat in declaratia 390-VIES.Firma ... (vezi toată discuția)
Exportul se declara in declaratia 390? Pavel Coroama Pavel Coroama Am efectuat un export in Israel, se declara in declaratia 390 , cum se inregistreaza tva-ul. Va multumesc ! (vezi toată discuția)