avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

buna ziua cand intra in vigore noua taxa de inmatriculare
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 17:48, 27 Decembrie 2011
1 ianuarie 2012
de ce sunteti atat de sigur?A promulgat-o presedintele?
S-a publicat in MO?
Proiectul de Lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, initiat de Ministerul Mediului si Padurilor, a fost aprobat de Camera Deputatilor in sedinta de joi, 15 decembrie 2011, si va intra in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei.
Actul normativ prevede o reducere a taxei de poluare cu pana la 25%, dand posibilitatea ca, in cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea acestei legi, contribuabilii sa poata solicita restituirea sumelor reprezentand diferenta de taxa platita
Chiar daca presedintele nu a promulgat-o si nu s-a publicat inca in MO ,totusi cine vinde ,cumpara auto in aceasta perioada trebuie sa se grabeasaca sa finalizeze actele ptr ca e totusi posibil sa intre in vigoare de la 1.01.2012-mai sunt 3 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa lucarica lucarica Am platit taxa speciala pe data de 30.07. 2007. imi mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)
Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)