avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere ºi legalizare acte autoturism import
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere ºi legalizare acte autoturism import

traducerea pt o masina adusa din germania trebuie autorizata sau poate fi o traducere simpla, precizez ca aceste acte trebuie duse la adm financ.


utumesc
Traducator autorizat. Pt. adm fin nu trebuie legalizate la notar. Gasiti un traducator autorizat (si de germana) pe Compozitorilor (langa fostul restaurant Primavara).
Din punctul meu de vedere, documentele necesare pentru prima inmatriculare a autoturismelor achizitionate din strainatate ar trebui sa fie traduse si legalizate la notar. Clientii pentru care am tradus acte de acest gen au solicitat si legalizarea traducerilor. Se pare ca anumite institutii (de la sector la sector si de la un oras la altul) se practica "mica intelegere" bine cunoscuta tuturor.
[ link extern ]
[ link extern ] /
[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
elenas68 a scris:
Traducator autorizat. Pt. adm fin nu trebuie legalizate la notar. Gasiti un traducator autorizat (si de germana) pe Compozitorilor (langa fostul restaurant Primavara).

Persoana care a deschis topicul este traducator autorizat:)). Dvs. iI recomandati un alt traducator? :slap:


Sustin cele scrise mai sus de colega mea, Laura Ciobeica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuarea și legalizarea traducerilor - modificari aduse de normele de aplicare a legea 36/1995 republicata Kapy Kapy Am inteles ca se modifica legea traducatorilor si ca se complica un pic procedura de certificare. Stie cineva mai multe detalii? (vezi toată discuția)
Semnatura electronica traducator vertrad2 vertrad2 Buna ziua! As vrea sa stiu cum isi poate folosi mai exact semnatura electronica un traducator. Care este utilitatea sa si in ce situatii? De exemplu, care sunt ... (vezi toată discuția)