avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Circulati incet, ca altfel nu va nimereste trenul!
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Circulati incet, ca altfel nu va nimereste trenul!

RA OUG 195/2002 rep.

Art. 123. – Conducătorul de vehicul este obligat să circule cu o
viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în
afara localităţilor, în următoarele situaţii:

c) la trecerile la nivel cu calea ferata curenta semnalizate numai cu indicatoarele „Trecerea la nivel cu calea ferată simplă fără bariere” sau „Trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere”;

Nota: textul a fost "musamalizat" - nu apare in toate editiile. :O

P.S. Dimensiunile "abisului intelectual" sunt la nivel de iad. Mai jos nu se poate.:duh:
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2011
ContSters184021, utilizator
@avocatPetre
Adica dvs. pledati pentru defectuozitate & "eficienta", "interesul general" fiind stabilit in mod nedemocratic de catre o parte dintr-o minoritate de juristi.
[Editat]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare trecere la nivel cu calea ferata fara bariere dianaanton dianaanton Am fost sanctionata ca am oprit dincolo de indicator la trecerea la nivel cu cale ferata fara bariera cu 9 puncte amenda si suspendarea permisului pe 90 de ... (vezi toată discuția)
Amenda la trecerea de nivel cu calea ferata tucsok tucsok Astazi am primit o amenda la trecerea de nivel cu calea ferata si as vrea sa stiu daca are rost sa contestez întamplarea, si anume: în fata mea la trecerea ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere la nivel cu calea ferata industriala stoinupetre stoinupetre am primit o amenda de la politia circulatie cum ca : nu am oprit la trecerea la nivel cu calea ferata simpla fara bariere semnalizata prin indicatoare. In ... (vezi toată discuția)