Gela Gavrila 
	    	Consilier juridic

Gela Gavrila 
	    	Consilier juridic	    

jack electro 
	    	Utilizator

jack electro 
	    	Utilizator	    

Gela Gavrila 
	    	Consilier juridic

Gela Gavrila 
	    	Consilier juridic	    

jack electro 
	    	Utilizator

jack electro 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 marius228	                   

Buna! As mai avea o nelamurire cu cas-ul la PFA.(eu fiind taximetrist) Avand in vedere ca am fost informat abia la sfarsitul anului 2011 ca am datoria de a ... (vezi toată discuția)
	                    marius228	                   

Buna! As mai avea o nelamurire cu cas-ul la PFA.(eu fiind taximetrist) Avand in vedere ca am fost informat abia la sfarsitul anului 2011 ca am datoria de a ... (vezi toată discuția)

victor12	                   

daca platesc intreaga suma datorata catre cas beneficiez de scutirea de majorari,?eu am un iintreprindere familiala:( (vezi toată discuția)
	                    victor12	                   

daca platesc intreaga suma datorata catre cas beneficiez de scutirea de majorari,?eu am un iintreprindere familiala:( (vezi toată discuția)

Parvuv	                   

-Am fost si sunt angajat permanent la firme care au platit si platesc pentru mine asigurarile de sanatate. In aceeasi perioada am realizat venituri (din anul ... (vezi toată discuția)
	                    Parvuv	                   

-Am fost si sunt angajat permanent la firme care au platit si platesc pentru mine asigurarile de sanatate. In aceeasi perioada am realizat venituri (din anul ... (vezi toată discuția)