avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Modificãri clasã marcã înregistratã - Care este ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Modificãri clasã marcã înregistratã - Care este procedura?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: in cazul in care o marca a fost inregistrata pe o anumita clasa de servicii si vrem sa modificam clasa, trebuie sa parcurgem intreaga procedura de inregistrare la OSIM?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lorefaur , utilizator 11:54, 29 Decembrie 2011
OSIM-ul este singurul organism care administreaza marcile (si nu numai) la noi in tara.
Gasiti pasii si taxele pe site-ul lor.
Buna seara, daca doriti sa schimbati clasa la o marca inregistrata sau de abia depusa, trebuie intr-adevar sa luati procedura de la capat. Doar daca vreti sa scoateti servicii din clasa deja existenta e suficienta o adresa catre OSIM si plata taxei de limitare de 90 Ron. Altfel e ca si cum ati depune o noua cerere de marca. Mult succes!
Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri!
Va doresc un An Nou Fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele unui magazin online madalinvineroiu madalinvineroiu Salutare tuturor! Urmează să îmi deschid un magazin online și am o mică nelămurire, dacă de exemplu numele site-ului și al firmei este \"Meresipere ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marci osim ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate) Intrebarea este daca numele revistei este \\"aaaaa\\" si numele firmei este ... (vezi toată discuția)
Protecþie marcã luciannitu luciannitu Daca am notificat o societete detinatoare a unui site de publicitate ca: 1. Au dat cu buna stiinta user-ul si pass-ul de la contul care il aveam pe siteul ... (vezi toată discuția)