avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de expeditii

Buna ziua.Vreau sa imi deschid o casa de expeditii iar pentru asta am vazut ca sunt necesare 3 lucruri care ma ingrijoreaza:1. licenta de la Arr, despre care inca nu stiu mare lucru si am inteles ca se obtine destul de greu, 2.recomandarea din partea unei organizatii profesionale aflata in evidenta Ministerului Lucrarilor publice, Transporturilor si Locuintei si 3. ce " alte autorizatii de functionare specifice" ? In final,sunt firma intermediara,nu transportator. Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 19:03, 28 Decembrie 2011
Eu cred ca puteti sa mergeti pe clasa CAEN 5320 Alte activităţi poştale şi de curier, aici nu a avut nevoie de avize si mai stiu eu ce...si transporta aproape orice...

CAEN 5320 Alte activităţi poştale şi de curier
Această clasă include:
-primirea, prelucrarea, transportul şi distribuirea (internă sau internaţională) scrisorilor, pachetelor şi coletelor (de tip poştal) de către firme ce desfăsoară activităţi în afara obligativităţii serviciului universal. Pot fi implicate unul sau mai multe mijloace de transport şi activitatea poate fi efectuată fie cu mijloace de transport proprii ale firmelor respective, fie prin intermediul transportului public.
Această clasă include de asemenea:
-serviciile de livrare la domiciliu

Această clasă exclude:
-transportul de mărfuri, vezi (conform tipului de transport) 4920, 4941, 5020, 5040, 5121, 5122
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata în avans a unor servicii ce nu depind de pfa Raoul94 Raoul94 Bună Seara, În primul rând le mulțumesc tuturor celor care activează pe acest forum și care oferă informații de foarte mare ajutor, de multe ori am ... (vezi toată discuția)
Firma de curierat pt birouri notariale cameliabanica cameliabanica Buna ziua. As dori sa inffintez o firma care ar avea ca obiecte de activitate servicii de curierat pt birouri notariale si de avocatura, inregistrarea de ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)