avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim 2012

Am inteles ca salariul minim brut pe tara de la 01.01.2012 va fi de 700 lei,deci trebuie facute acte aditionale cu majorarea de salar de ex. pt muncitorii necalificati de la 670 lei la 700 lei...,intrebarile mele sunt:
1. daca numai salariul necalificatilor se majoreaza sau si a celor calificati,sau pe studii superioare din 2012?
2. Pot sa fac act aditional pt toata lumea sau trebuie facut act aditional pt fiecare angajat caruia se modifica salariul in parte? Acest act aditional trebuie facut in data de 30 decembrie cu incepere majorare salar din 01.01.2012?
3.In Revisal trebuie facuta modificarea in data de 03.01.2012(fiind liber 1,2, ianuarie) si transmisa tot atunci la Itm? La data efecte trecem 01.01.2012.
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: coca_lb , utilizator 19:05, 3 Ianuarie 2012
nu se poate in 27.10..2011 depun persoana fizica inteprindere individuala acum depun 30.12.2011 majorare salar (nu arata salarul niciunde in revisal ITM) si imi arata persoana juridica, ce se intampla?

in preluare registru apare Forma juridică: Intreprindere individuala
Forma de organizare:
Nivel de înființare și completare Registru: Romana

dar in RAPORT preluari la categorie apare PERSOANA JURIDICA :))) EXTRAORDINAR!!!
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
afaceriiolden, utilizator
:offtopic:
Nu cred ca este nevoie sa ne luat la misto ? .... prcatic , nu am inteles nmic din ce ati postat in ultimul dvs mesaj ....ati pus o intrebare , si vi s-a raspuns ....
Cornel Vasile, Consilier juridic
freeelis a scris:

:offtopic:
Nu cred ca este nevoie sa ne luat la misto ? .... prcatic , nu am inteles nmic din ce ati postat in ultimul dvs mesaj ....ati pus o intrebare , si vi s-a raspuns ....

ati inteles dvs. gresit ma refeream daca ati avut un experiment asemanator cum e posibil sa apara in revisal ITM in loc de persona fizica-persoana juridica la CATEGORIE in raport preluari ?
afaceriiolden, utilizator
Greseala este posibil sa apartina celui/celei care a completat registru ... in loc de PFA/PF a bifat persoana juridica ... in acest caz, se poate face corectie cu privire la statutul juridic al angajatorului.
Cornel Vasile, Consilier juridic
freeelis a scris:

Greseala este posibil sa apartina celui/celei care a completat registru ... in loc de PFA/PF a bifat persoana juridica ... in acest caz, se poate face corectie cu privire la statutul juridic al angajatorului.

apare inteprindere individuala nu am modificat nimic dar la ITM preia persoana juridica , nu stiu de ce!!

Alte discuții în legătură

Revisal modificare salar de la 670 la 700 lei ContSters86219 ContSters86219 am inteles ca astazi este ultima zi de transmis la revisal modificare salar minim. Am instalat varianta 508, dar nu stiu unde si cum trebuie modificat ... (vezi toată discuția)
Noutati privind salariile din 2012 ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. As dori si eu niste raspunsuri. Firma la care lucrez are un nr de salariati angajati cu salariul minim (fara sporuri), deci nu a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu in revisal piciul piciul Modificarea salariului de la 01.01.2012 in cat timp trebuie sa o inscriu in revisal? Multumesc. (vezi toată discuția)