Buna ziua.
As dori si eu niste raspunsuri.
Firma la care lucrez are un nr de salariati angajati cu salariul minim (fara sporuri), deci nu a trebuit sa transmit la ITM versiunea 5.0.8.
De la 01 ianuarie 2012 salariul minim se modifica.
In momentul de fata salariile sunt:
670 pt.necalificati
804 pt.calificati
1340 pt. studii superioare
Se mai tine cont de acei coeficienti?
Exemplu: poate ramane un economist sau un mecanic cu 700 lei
Pot face modificarea salariului in versiunea 5.0.6. sau trebuie sa instalez noua versiune?
Modificarea salariului poate fi facuta printr-o decizie comuna sau trebuie facut act aditional fiecarui contract in parte?
Va multumesc.
Din cauza art.4 alin.2 teza a II-a din HG nr.500/2011 .... acest articol prevede : Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
Asadar, modificare salariului nu este ca urmare a negocierii intre angajator si salariat , ci ca urmare a intrarii in vigoare a HG nr.1225/2011 ...
Revisal nou
oanamari98
Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)