avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poprire pe cont neridicata de doua luni si jumatate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poprire pe cont neridicata de doua luni si jumatate

Buna ziua,

Pe 20 octombrie 2011 mi s-a pus poprire pe conturile de persoana fizica deoarece - zice Anaf - n-am achitat niste cheltuieli de judecata din aprilie 2010.

M-am dus imediat la Anaf-ul emitent (cel de sector) cu toate documentele in original si copie (sentinta penala, OP vizat de banca, CI). Contul IBAN era corect. Le-am anexat unei cereri depuse la Registratura si mi-au spus ca in 2 saptamani se va rezolva.

Iata ca au trecut aproape 2.5 luni si tot nu s-a rezolvat. Nu am primit nici un raspuns. Acum o luna am mai depus o noua cerere pe acelasi subiect...... La fel....

Nu trebuia sa primesc un raspuns in 30 de zile ?

Ce este de facut ?! Ca m-am saturat de jecmalea facuta de Statul Roman.....
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:11, 30 Decembrie 2011
sa notificati in mod oficial ANAF-ul si daca nu va raspunde il dati in judecata pe obligatia de a face
La multi ani si toate cele bune !

Pai 2 cereri + documente justificative depuse cu inregistrare la Registratura nu sunt suficiente? Mai trebuie sa le mai fac una in care sa le spun consecintele neaplicarii legislatiei?! Zic si eu....

LE: inainte sa inregistrez cererile am fost la inspectorul fiscal de care apartin, a verificat status-ul meu de contribuabil in aplicatia Oracle, s-a uitat pe toate documentele pe care le-am adus in original si copie. El mi-a dictat cum sa sune cererea initiala. Eu am formulat-o pe a doua (adica tot cu linguseala, "respect", fara amenintari etc)
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
costincoman, utilizator
Notificarea o faceti prin avocat sau executor judecatoresc... ii veti pune de drept in intarziere pe obligatia de a face iar daca nu se conformeaza actionati in instanta si castigati in mod cert...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta anaf (taxa platita si ne recuperata) jubleanualexandru jubleanualexandru Buna ziua, Sunt posesorul unui autoturism VW si doresc sa il vand. Prima inmatriculare a masinii a fost facuta in 19.05.2007 de catre ABN Amro, care s-a ... (vezi toată discuția)
Garantie participare procedura online ibitza78 ibitza78 Pentru o procedura integral ONLINE s-a solicitat pt garantia de participare astfel: \\\\"IMPORTANT!!!!!! Op. economici vor depune dovada constituirii gar. de ... (vezi toată discuția)
A certifica pentru conformitate cu originalul, sub sanctiunea anularii cererii, inscrisurile depuse in sustinerea acesteia addi68 addi68 Am un dosar la instanta de contencios administrativ pentru contestare eliberare din functie. Am primit o comunicare din partea instantei sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)