avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce impozit platesti la 10 mil salar eu angajat,si care ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce impozit platesti la 10 mil salar eu angajat,si care e partea angajatorului

lucrez la o firma care mi-a oprit 6,3mil impozit pe o luna la 10 mil salar .unde gasesc legislatia care reglementeaza saslariile :-
Cel mai recent răspuns: efdeics , utilizator 00:00, 13 Septembrie 2004
TI-A OPRIT 6.3 MIL LA SAL.BRUT 10.000.000?! SAU NET.
LEGISLATIE IN DOM.SALARIILOR ESTE FOARTE MULTA.LEGEA SOMAJULUI 76,LEGEA ASIG.SOC.19/2000,S.A.
DACA VREI POT SA-TI SPUN CARE SUNT CONTRIB. CARE SE RETIN DIN SALARIUL REALIZAT LUNAR:
9.5% CAS
6.5% ASIG.SANAT.
1% SOMAJ LA SAL DIN CARTEA DE MUNCA.
IMPOZITUL ESTE DE 18% APLICAT LA CE RAMANE DUPA CE SE SCAD TOATE CELE DE MAI SUS PLUS 300.000 CHELT.PROFESIONALE+2.000.000 DED.PERSONALA + DED.SUPLIM.DACA AI PERS.IN INTRETINERE.
Oricum a oprit mult. Trebuie mai multe detalii.[addsig]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e suma procentelor de impozitare pt salarul brut? nicolaem nicolaem ma intereseaza acest lucru pentru negociere. am vazut un model de contract de munca aici pe site si pe el e stipulat salar brut. inteleg ca negociere se ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza salariile? ela david ela david 1)Salariile se platesc din casa. 2)Apoi se platesc printr-o chitanta la Trezorerie toate asigurarile ( sanatate, somaj, FUNAS,impozit, etc)atat pentru angajat ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma lexy3k lexy3k buna ziua! mai am putin si imi deschid o firma(srl). as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a tine contabilitatea. ce ar trebui sa fac lunar? care sunt ... (vezi toată discuția)