avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat

Am si eu o problema si anume fratele meu este arestat 29 de zile pentru furt calificat. El si-a recunoscut fapta si este la prima abatere. Care sunt sansele de a primi pedeapsa cu suspendare? si cat m-ar costa un avocat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: al8u , utilizator 18:48, 2 Ianuarie 2012
depinde de fapta si de circumstantele de agravare ale acesteia, evident un avocat va poate face un onorariu functie de complexitatea cazului si de cat de multa munca va depunde (cheltuieli cu transport, etc..)
probabil ca daca s-a emis mandat de arestare ori a fost flagrant ori e un furt mai serios.
depinde ce a furat ,daca sunt mai multi faptuitori,ce varsta are,care e prejudiciul.....etc
poi sunt 2 faptuitori. Au intrat intr-o casa unde nu mai locuieste nimeni dar propietarul mai trece pe acolo si au luat centrala termica.
Pt onorariu luati legatura cu un avocat, in particular. Regulamentul forumului nu permite postarea informatiilor referitoare la onorarii.
Daca nu are antecedente, are sanse sa ia cu suspendare.
Nu ati spus din ce localitate sunteti, poate va indrumam spre un avocat specializat in penal.
Sunt din bucuresti si procesul are loc la judecatoria Buftea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Complici la furt calificat ceausiza ceausiza 2 prieteni sunt complici la furt calificat,au fost arestati pt 29 zile,recursul a fost respins.....si-au angajat avocat. practic ei au fost decat cu ... (vezi toată discuția)