CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

andreeapetrescu 
	    	Utilizator

andreeapetrescu 
	    	Utilizator	    

Nu cred ca fapta constituie infractiune.
Se va avea in vedere cu ocazia liberarii conditionate.
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

andreeapetrescu 
	    	Utilizator

andreeapetrescu 
	    	Utilizator	    

pedeapsa primite in baza sentintei nu poate fi majorata. in rest, va exista un incident inregistrat in dosarul sau si pate influenta posibilele cereri de eliberare conditionata sau alte avantaje aferente regimului de detentie.
 ioana_moraru92	                   

daca unui detinut i se gaseste asupra lui in arest telefon mobil si exista dovezi care este sanctiunea si cat i se adauga la pedeapsa?de exemplu daca avea de ... (vezi toată discuția)
	                    ioana_moraru92	                   

daca unui detinut i se gaseste asupra lui in arest telefon mobil si exista dovezi care este sanctiunea si cat i se adauga la pedeapsa?de exemplu daca avea de ... (vezi toată discuția)

melinaR	                   

nu stiu cum sa incep nepotul  mai are 11 luni pina la comisia de eliberari conditionate sint disperata nu stiu cum sa l ajut ptr ca a facut o gresala si a fost ... (vezi toată discuția)
	                    melinaR	                   

nu stiu cum sa incep nepotul  mai are 11 luni pina la comisia de eliberari conditionate sint disperata nu stiu cum sa l ajut ptr ca a facut o gresala si a fost ... (vezi toată discuția)

ancuta butnaru	                   

AM AUZIT CA PERSOANELE  CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE   S,C SI  DE PERSOANE FIZICE  .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM ... (vezi toată discuția)
	                    ancuta butnaru	                   

AM AUZIT CA PERSOANELE  CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE   S,C SI  DE PERSOANE FIZICE  .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM ... (vezi toată discuția)