avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL NOU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL NOU

Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este gol.
Mentionez ca nu l-am retransmis in 15 dec....ce trebuie sa fac?
Voi transmite cu sal min de 700 , modificat, pentru ca angajatii sunt cu sal min.
Ce amenzi sunt?
O zi buna tututror
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 6 Ianuarie 2012
@ pacurar
1. Cred ca daca ne tot trimiteti sa citim legislatia in materie, ar fi cazul sa vedeti daca ceea ce spuneti nu este in contradictie cu aceste prevederi ...
Prin HG1105/02.11.2011 nu s-a prelungit termenul de transmitere a REVISAL-ului in varianta noua pana la 15 dec.2011...

Art. II din aceasta HG prevede clar ca : Elementul prevăzut la art. 3 alin. (2) lit. g) din Hotărârea Guvernului nr. 500/2011 privind registrul general de evidență a salariaților, așa cum a fost modificat prin prezenta hotărâre, se completează în registrul general de evidență a salariaților și pentru contractele individuale de muncă déjà înregistrate, până la data de 15 decembrie 2011.

2. Modificarea salariului se face in baza unui act normativ si nu a unei negocieri intre angajator si salariat, prin urmare termenul de transmitere a REVISAL-ului este cel mentionat de art.4 alin.2 teza a II-a din Hg nr.500/2011 ... Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.

@ oanamari98
Nu a disparut niciun coeficoent de ierarhizare in 2012 ... acestiai se pot aplica numai daca sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in reg. intern al acestuia .. este o situatie exact ca in 2011 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Revisal versiunea noua 5.0.8 gina.lucia gina.lucia Noua versiune de REVISAL 5.0.8, daca nu exista modificari, se mai transmite pe portalul online? Multumesc. :-) (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)