clauditza_2kz a scris:
Multumesc, e musai sa fac si asta si probabil voi face pentru ca nu vreau sa ii las.
O alta intrebare pentru dumneavoastra: Cat am fost in concediu mi s-a citit emailul de serviciu fara acordul meu. Sefa a aflat parola de la colega care se ocupa de sistemul informatic si mi-a citit posta electronica motivand ca nu este e-mailul personal, ci este cel de la munca si are voie.
E normal si legal asa ceva?
Cu siguranta nu vei fi concediata daca refuzi sa maturi cand postul detinut nu are nici cea mai mica legatura cu maturatul, pana la urma formula respectiva nu este chiar atat de ampla in instanta vei castiga o contestatie pentru o concediere din acest motiv, dar poate ti se va cere sa faci alte sarcini chiar mai putin placute.
In legatura cu emailul in mod normal acesta ar trebui sa contina doar mesaje cu privire la sarcinile de serviciu si la el ar trebui sa aiba acces persoana care te inlocuieste daca nu exista posibilitatea de a fi anuntate toate persoanele implicate in relatia de munca despre noua adresa utilizata pe perioada co.