avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... durata trecere dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

durata trecere dosar

intr un dosar de iesire din indivizizune una din parti a facut apel, cat dureaza trimiterea dosarului de la judececatorie la tribunal pt ca tribunalul sa stabileasca o data de judecare a apelului?
Nu exista un termen stabilit . Poate dura luni de zile pana la fixarea termenului. Putei urmari la registratura sau arhiva instentei sau asteptati citatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Hotarare de la judecatorie cu drept de apel la tribunal Cristi_37 Cristi_37 Am avut o hotarare nefavorabila dupa o plangere contraventionala la Judecatoria municipiului Roman. Hotararea imi dadea drept de apel in 30 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Mutarea dosarului la instanta competenta de judecata addi68 addi68 Legea 2/2013 a transferat competenta de judecata a unor cauze de contencios adm, de ex acelea privind raporturile de munca ale functionarilor publici de la ... (vezi toată discuția)