avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pe post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pe post

Sunt incadrata pedagog IA cu studii medii in cadrul unui Grup Scolar. Am terminat Facultatea de Stiinte Economice si am aflat ca nu pot fi incadrata la pedagog IA cu studii superioare deoarece studiile nu sunt in domeniu. Oare studii postuniversitare ar fi de ajuns sau trebuie facultate in domeniu? Pana acum postul a fost doar cu studii medii. Ce posibilitati am?
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 14:29, 19 Octombrie 2008
Cred ca se impune o facultate in domeniu, respectiv din paleta de stiinte ale educatiei, intrucit nici master-ul si nici postuniversitarele nu le puteti face decit in doemniul economic.
Intr-adevar, ca sa fiti incadrata pe functia de pedagog IA trebuia sa fi absolvit studiile universitare specifice domeniului in care lucrati.
Persoanele care au absolvit studii de nivel superior intr-un domeniu care sa cuprinda activitatea respectiva pot fi promovate prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior.

Cea mai autorizata sursa de informare este Inspectoratul Scolar Judetean. Masterat puteti face in orice domeniu, nu conteaza specialitatea in care ati absolvit facultatea.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii postuniversitare lilinik lilinik Buna seara. Am mai scris pe forum despre o problema: sunt pedagog IA cu studii medii, iar pentru a fi incadrata cu studii superioare imi trebuie o facultate in ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)