avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lista firme - anexa CCMR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lista firme - anexa CCMR

Buna ziua,

Firma unde lucrez eu (un post de radio) apare trecuta in anexa contractului colectiv de munca la nivel de ramura mass-media in varianta semnata in 2006. Intre timp, conducerea firmei s-a schimbat si pretinde ca nu stie nimic despre semnarea unui astfel de contract sau de afilierea la vreuna din organizatiile semnatare ale respectivului contract colectiv de munca.
Intrebarile mele sunt:
1. Se poate trece "din oficiu" o firma in acea anexa la contractul colectiv de munca, fara acordul si stiinta acesteia?
2. Contractul colectiv de munca la nivel de ramura are aplicabilitate DOAR asupra firmelor trecute in anexa respectiva, sau asupra tuturor firmelor care fac parte din mass-media?
3. Codul CAEN 6010 (al firmei mele) se considera ca facand parte din ramura mass-media?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contract colectiv exista, eu nu sunt membru de sindicat narteaandrei narteaandrei Buna ziua. Am o noua intrebare: prevederile CCM la nivel de ramura se aplica si celor care nu sunt membri in nici un sindicat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Salarii compensatori ContSters57986 ContSters57986 As dori sa stiu cite salarii compensatorii se acorda in ramura industriei alimentare.Va multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare cadre de conducere noiklosa noiklosa Buna ziua, Stiu ca exista undeva ceva prevazut despre faptul ca salariul minim pe economie este mai mare pentru cei cu functii de conducere, sau care ocupa ... (vezi toată discuția)