avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cheltuieli de judecata

Buna dimineata.
Va rog sa-mi spuneti care sunt cheltuielile de judecata care pot fi acceptate de instanta.
Am pe rol un proces de paternitate, s-a dovedit ca presupusul tata este cel biologic, iar acum trebuie sa-mi plateasca cheltuieli de judecata si pensia alimentara micutei.
Eu cu fetita locuim in Italia, eu am facut 4 drumuri Italia - Romania si invers, am toate chitantele(ma refer la chitante de motorina si taxe de autostrazi, bilete de avion).
Puteti va rog sa imi spuneti ce includ aceste cheltuieli de judecata?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 08:02, 6 Ianuarie 2012
Pentru ca m-am lamurit ca era incapabila...cam tarziu dar pentru ca e prietena de familie trebuia sa nu fiu needucata...
La cel putin un termen era obligatoriu sa ma prezint cu fetita pentru prelevarea probelor,
de doua ori nu a dorit sa se prezinte, pe motiv ca nu avut chef... Daca era isteata avocata mea putea cere sa fie adus insotit de politie.
Cheltuielile de judecata le puteti cere si separat, in alt proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse custodie Collavini Collavini Buna ziua, Scriu in speranta ca voi gasi o portita de rezolvare a problemelor sotului meu care are un ingeras de fetita (in varsta de 6 ani) din prima ... (vezi toată discuția)
Copilul meu are 7 anisori si in locul numelui tatalui inca are liniuta :( claudzik86 claudzik86 Sunt Claudia,25ani din Iasi,mama unei fetite de aproape 7 anisori.un copil minunat care imi face zilele frumoase.de cand a aparut pe lume am fost ajutate de ... (vezi toată discuția)
Proces pentru stabilirea paternitatii loredanaop loredanaop Buna ziua, Doresc sa aflu mai multe informatii despre ce este nevoie si cum decurge un proces pentru stabilirea paternitatii. Incep prin a spune ca am un ... (vezi toată discuția)