avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salariile compensatorii si pensia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salariile compensatorii si pensia

VA ROG SA -MI PRECIZATI DACA SALARIILE COMPENSATORII SUNT DOAR UN AN VECHIME SAU SE TRECE IN FISA DE CALCUL SI VALOAREA LOR PENTRU STABILIREA PUNCTAJULUI PENTRU ANUL RESPECTIV????
Cel mai recent răspuns: sorinpanait2 , utilizator 16:14, 8 Ianuarie 2012
multumesc respectuos.
Multumesc si eu .
Aveti dreptate ,era vorba de ajutoare in valoare de peste 1000 lei si nu intelegeam de ce mi s-a impozitat cu peste 20% inclusiv cu CASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea cas, cass si impozit din ajutoare la iesirea la pensie spria spria am primit, conform legii ajutoare la iesirea la pensie de invaliditate ,suma din care s-a retinut cas,cass,impozit. INTREBARI: 1.este corect ca din aceste ... (vezi toată discuția)
Impozit și cas la pensie gelu0808 gelu0808 Buna ziua. Dacă mi-a fost reținut impozit și CAS din salariu timp de 30 de ani, de ce se continua impozitarea și retinerea CAS la pensie dacă se ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie 2012 Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca persoanelor care au iesit la pensie in 2012 beneficiaza de o recalculare a pensiei incepand cu 11 februarie 2013. Care este modul de calcul al ... (vezi toată discuția)