avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Promulgare - publicare in Monitorul oficial - intrare ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Promulgare - publicare in Monitorul oficial - intrare in vigoare

dupa cat timp se va publuca in monitorul oficial noua lege privind taxa de poluare auto, am inteles ca ieri 5 ianuarie 2012 a fost promulgata, cand v-a intra in vigoare concret? Multumesc
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 12:54, 6 Ianuarie 2012
Pentru a intra in vigoare trebuie publicata legea in MO. In mod normal o lege intra in vigoare in termen de 30 de zile de la publicarea ei in MO. Trebuie sa asteptam sa se publice legea in MO si sa vedem daca acest termen de 30 de zile va fi respectat.
este posibil si sa intre in vigoare exact de la data publicarii? Multumesc pentru raspuns si imi cer scuze ca am indraznit sa intreb, nu vreau sa deranjez
minim 3 Zile
maxim ....CAT O PREVEDE EXACT IN TEXTUL LEGII PUBLICATE IN MO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto 2012 ramona_79 ramona_79 De cand va intra in vigoare noua lege referitoare la taxa auto 2012? (vezi toată discuția)
Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare gelu1 gelu1 buna ziua cand intra in vigore noua taxa de inmatriculare (vezi toată discuția)