avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PUNCTE DE LUCRU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PUNCTE DE LUCRU

Sediul social al s.r.l. este intr-un judet si mai am in alt judet puncte de lucru cu un numar de sub 5 angajati?Trebuie inregistrate punctele de lucru in acel judet?
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 11:00, 6 Ianuarie 2012
Categoric da!
va trebuie caen autorizat pe adresa respectiva activitati de comert, productie, birou si declarat la finante acel cod caen si adresa, banuiesc ca aveti si cheltuieli.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2012
afaceriiolden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa am un punct de lucru declarat? Julia78 Julia78 Buna ziua, este obligatoriu sa am un punct de lucru declarat la Registrul Comertului pentru un SRL cu obiect de activitate corespunzator codului CAEN 1392, ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat? miki15 miki15 Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru ... (vezi toată discuția)