avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca acest cod COR (Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111) se preteaza pentru o persoana care este administratorul firmei (numit prin statut) si care desfasoara si activitatea economico- financiara a societatii.

In urma cautarilor acest cod COR l-am gasit in special la institutii bugetare, nu se preteaza si la SRL?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: lav1 , utilizator 13:10, 20 Ianuarie 2012
Buna seara .
Nu cred .Cred ca se refera la institutiile de stat .Administratorul firmei constand in SRL, nu este doar aministrator financiar,el este un adevarat manager al firmei.
Marius Bote .
Firma are un director, prin urmare acesta persoana e administrator si se ocupa in special de partea financiara
Codul COR pentru Administrator societate comerciala este 214945 .....acesta este folosit numai in cazul in care o persoana are incheiat un c.i.m. pentru aceasta functie ....
Administrator societate comerciala COR 214945 se foloseste pentru ingineri.

Pentru angajare administrator societate CAEN 7022 ce COR s-ar potrivi?
lav1 a scris:

Administrator societate comerciala COR 214945 se foloseste pentru ingineri.

....



De unde ati dedus dvs asa ceva ? ... COR nu face nicio referire la acest lucru ... prin urmare, pentru angajarea unui administrator societate comerciala se foloseste codul COR -214945.

Alte discuții în legătură

Cod cor_director firma (srl) claudia_d claudia_d Buna ziua, Am o nedumerire: se poate angaja cineva pe codurile din COR (actualizat) pe 121012/ 121005/ 121011/ 121029...? Intreb pentru ca toate fac parte din ... (vezi toată discuția)
Cod cor ptr administrator firma Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un cod cor ptr administrator firma + fisa post. Administratorul va fi si salariat. Firma este o SC de consultanta ... (vezi toată discuția)
Administrator srl cu contract individual de munca cristipoganszki cristipoganszki Buna ziua! O persoana care in baza actului constitutiv are calitatea de administrator al unei societati comerciale (SRL) poate avea calitatea de angajat cu ... (vezi toată discuția)