avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod COR_director firma (srl)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod COR_director firma (srl)

Buna ziua,
Am o nedumerire: se poate angaja cineva pe codurile din COR (actualizat) pe 121012/ 121005/ 121011/ 121029...? Intreb pentru ca toate fac parte din "SUBGRUPA MAJORÃ 12, GRUPA MINORÃ 121-Directori generali, directori din unităţi economico sociale mari şi asimilaţi - Conducători de unităţi economico-sociale mari (corporaţii)", iar firma nu este nici mare corporatie, nici nu are vreo legatura cu statul/sist. public (sub nici o forma). Este un SRL clasic care este la inceput...deci in nici un caz mare!
Daca stiti un alt cod din COR care sa defineasca un administrator al societatii ca Manager/Director Gen. si inca o persoana din afara tot pe un post de conducere similar...m-as bucura. Eu nu am gasit in COR decat in GRUPA MINORÃ 121 mai sus mentionata.
Astept un raspuns competent! :D

Multumesc anticipat,
Claudia D.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 17 Martie 2012
Cod 214945 - Administrator societate comerciala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator financiar (patrimoniu) cor 263111 turcalexandra turcalexandra Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca acest cod COR (Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111) se preteaza pentru o persoana care este administratorul ... (vezi toată discuția)
Clasificare cor dir. administrativ clau_ncm clau_ncm Vreau sa stiu daca codul din COR pt director administrativ este 3433 ? Mentionez ca am studii superioare facultatea de management si masterat \"Dimensiunea ... (vezi toată discuția)
Director juridic? Iulian81 Iulian81 As vrea sa stiu si eu daca stie cineva ce este acela un director juridic si cum se poate ajunge in acest post? (vezi toată discuția)